En Malexanderklassiker...

20110625230 (MMS)

Kaffe och vaniljbulle hos Helene på cafét, det är sommar det!


bitterljuv saknad...

Efter att ha sovit dåligt några nätter så var det väl oundvikligt att somna en stund i soffan efter utfört förmiddagsuppdrag. Uppdraget bestod i en tur till grannbyn eftersom den store sonen skulle vara med i KM i precisionskytte, efter några timmar åkte jag hem igen med en mycket nöjd son som lyckats få ihop 405 poäng och med dessa placerat sig trea i juniorklassen, inte illa med tanke på att det är hans första säsong som stående skytt utomhus. Glad son och stolt mamma!

Nåväl, väl hemma igen gjorde alltså de senaste nätternas dåliga sömn sig påminda och jag somnade sött en liten stund. Och med sömnen kom drömmen...

Det var en varm och solig sommardag och jag satt i bilen tillsammans med pappa på väg upp till Gökshult. Gökshult är väldigt fint på sommaren, ett gult hus med en välkomnande veranda och en stor trädgård med olika fruktträd (världens godaste gula plommon finns där), buskar och blommor. Men det bästa i drömmen fanns på baksidan, när jag kom gående runt huset öppnades dörren och mamma kom ut. Vilken underbar känsla! Glädje, lycka och kärlek. Hela paketet på en gång!

Men säg den glädje som varar, aldrig förr har en telefon ringt så olägligt som just då och jag skulle kunna göra vad som helst för att få somna om och drömma samma dröm igen.

sommarlov...

20110608216 (MMS)

och för första gången sedan i augusti så har jag öppnat något annat än en psykologibok...


RSS 2.0