vill ha vår och värme nu...

Under många, många år så har det funnits planer på att bygga en veranda. Nu är planen både sjösatt och förverkligad och det enda som fattas är våren och värmen!


lite sömn vore inte helt fel...

Man skulle kunna tro att detta är en liten tecknad filmsnutt om hur det kan vara att ha katt. Men då har man fel. Mycket fel. Detta är så mycket mer än så. Detta, gott folk, är inget mindre än den  oförvanskade sanningen om vad kattägare får vara med om!
 
 
Onej, jag är verkligen inte det minsta trött om nu någon skulle tro det, katten var definitivt inte billig i natt och nej det går inte att stänga sovrumsdörren för då händer följande;
 

men LIGG STILL...

I vanliga fall är detta hur mysigt som helst men just nu går det bara inte. Jag vaknar så fort någon av dem rör det allra minsta på sig och sedan ligger jag vaken ett bra tag. Detta upprepas ett antal gånger (minst 20 känns det som) per natt och jag börjar verkligen närma mig ett mindre utbrott om jag inte får sova ordentligt snart. Nu ska jag försöka få i mig några koppar kaffe för att bli lite piggare så det blir något vettigt gjort under dagen!


so far, so good...

Känns helt okej hittills. Riktigt bra faktiskt!
Inga större problem alls än så länge vilket känns lite märkligt när jag jämför med tidigare försök. Det enda är att jag sover som en kratta och vaknar så fort hunden eller katten rör minsta lilla på sig men det är förhoppningsvis övergående.


...

 
...

RSS 2.0