prokrastinering

Det faktum att jag börjar läsa boken först när jag fått ett meddelande från biblioteket om att lånetiden snart är slut...




sommarkväll

Igår var det en sådan där kväll som man får så mycket energi och glädje ifrån, en sådan där kväll när allting är så bra att man mår bra i hela kroppen. För första gången på väääääldigt länge hade jag båda grabbarna hemma OCH fick med dem upp till Blåvik! Under sommaren har de fått göra lite som de vill när det kommer till att sova hemma eller hos sin pappa vilket har resulterat i att det ibland bara funnits en grabb eller ingen alls här hemma. Så bara där, att båda var hemma och att båda ville följa med upp till stugan satte liksom kvällens ramar från början.
 
Väl på plats blev det lite fix och trix inför kvällen, goda vänner skulle komma för att umgås och inte minst fira den store sonens födelsedag! På menyn stod lite smått och gott, olika typer av grillat (kycklingfilé, fläskfile och korv), klyftpotatis till det för att få till en lite matigare bas till övrigt plock vilket bestod av  kräftor och räkor! Mums! 
 
Under grillningen blev jag underhållen av resten av gänget som spelade boule, tänk er ett gäng tävlingsmänniskor som anser att just deras klot är närmast. Ja just det, ren underhållning...
 
 
När kräftskålen var tom och bergen av skal täckte tallrikarna dukades det av och vi åkte ner till stranden där alla ungar tog ett kvällsdopp. Själv doppade jag fötterna från bryggan och bannande tyst mig själv för att inte ha tagit med badkläder, vattnet var så ljummet och det var helt vindstilla, underbart!
 
 
Lite äpplekaka med vaniljvisp avslutade kvällen tillsammans med lite saft och kaffe!
 
 
Tack för en härlig kväll och tack för min lilla present!
 
En kväll att spara i minnet och plocka fram när vintervindar sveper runt hörnet...
 
 

dagens katt

 

juli

En liten sammanfattning är väl på sin plats. 
 
Tack vare att den lille sonen sommarjobbade v 30 så kom jag upp tidigt på morgnarna när det fortfarande var rätt svalt ute, efter det har det varit lite sisådär med att komma ut i värmen! 
Juli står klart för årets hittills bästa träningsmånad vad gäller antal sprungna kilometer (och knäna är fortfarande med på tåget!). Det lite lägre snittempot beror på några orienteringspass i början av jmånaden, tydligen är det liiite svårare att hålla tempot uppe med näsan i en karta! :)
 
Hösten första utmaning är utsedd och betald! 
En mil runt Vidingsjös motionsspår får uttala sig lite försiktigt om all träning gett något resultat!
 
 
 

min store pojk

Idag fyller min store pojk 17 år, vart har tiden tagit tagit vägen?
 
Tycker det var som igår... :)
 
 

varma dagar

Vilken värme det har varit de senaste dagarna!
 
3 augusti
 
De följande bilderna talar för sig. Det. Var. Varmt!
 
Tänkte att det enda rätta en sådan här dag är att ligga vid en strandkant och plaska lite lagom så jag åkte upp till Blåvik. Först upp till stugan för att lämna av lite mat, det kändes som att gå in i ett kylrum...
 
 
 
 
4 augusti
 
Vaknade jättetidigt och tänkte att det var lika bra att carpe diema ordentligt när tillfället gavs och innan värmen tog över all ork igen. Klockan 06:10 stod jag med joggingskorna på, redo för en tur i Blåviksskogen!
 
 
 
 
 
Efter en andra frukost gav jag mig ner till stranden igen och var nästan  först på plats. 
 
 
Efter ett par timmar drog det ihop sig igen men blev det något av det? Nej, såklart inte. Den senaste tiden har inneburit åskande och regnande på så sätt att typ alla åsk/blixt-rekord flugit sin kos men tydligen bara på alla andra platser än just där jag befinner mig!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0