&%%¤

Lite less just nu. Knät bråkar. Svullet, stelt, ömt och ont när jag ställer mig upp och ska börja gå. Känns skit med tanke på att lördagens runda kändes så jäkla lätt och bra på alla vis. Sedan kommer detta. Inte kul alls. Nu ska jag trösta mig med att åka och handla på Willys.
:(


morgonrutin

Vi har skapat en gemensam morgonrutin pälsbollen och jag! 
 
Jag vaknar och går upp, går i nyvaket tillstånd ut i köket och sätter på kaffebryggaren. Tar en skål från skåpet och häller upp min frukostyoghurt (för tillfället är jag inne på yoggi mini blåbär som alternativ till jordgubb/citron så lite variation blir det) och på det en näve havreringar. Strax efter det är kaffet klart och jag tar min skål och min kaffemugg och sätter mig vid datorn. Där äts fdet rukost samtidigt som jag läser mail och kollar runt lite på internet. Så långt är det min morgonrutin. Ungefär samtidigt som jag sätter mig vid datorn kommer pälsbollen in i rummet och börjar cirkla runt bordet. Till slut hoppar hon upp på bordet och sätter sig bakom datorn för att vänta tills jag har ätit klart för då är det hennes tur att ta över genom att slicka ur yoghurtskålen medans jag ger mig på kaffemuggen istället. Så här ser det ut varje morgon ,förutom då jag börjar tidigt för då hinner jag inte med sådana här lyxfasoner utan det är mer som en jakt mot klockan. 
 
För det mesta är det här ett mycket tyst och lågmält samspel. Men i morse tog jag tydligen lite väl lång tid på mig...
 
Ge. Mig. Skålen. NU!
 
 
 
 

fjärrskådning

Den store sonen är i Töreboda över helgen och skjuter luftpistol. Idag är det riksfinalen i Svenska Ungdomscupen som gäller.
 
Jag sitter hemma framför datorn, dricker kaffe och följer resultatet skott för skott. Måste säga att elektroniska tavlor är ett himla trevligt påhitt! 
 
 
 

på rätt väg

Nu börjar jag tro att halvmaran i början av maj är fullt möjlig att genomföra! Efter gårdagens 15 km-pass så är kroppen faktiskt rätt okej idag och det kändes som att jag hade kunnat fortsätta en bit till vid hemkomsten. 
Skön känsla när man inser att man kan!
:-)



mys


Elvis är bra på det här med mys och migränbotande!

migrän

Andra dagen på raken som jag vaknar med migränkänningar.
Skit.
Tack och lov för migränmedicin och sena arbetspass!
 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa lite med djuren en stund och vänta på att eländet går över så jag kan dra igång dagen på riktigt efter det!
 

februari

Så tar vi då en liten sammanfattning över februari!
134,5 km blev sprugna under den här månaden och den längsta rundan nosade på 15-kilometersgränsen så nu flyttar jag fram den till 17 kilometer istället och tänker mig att det ska vara gjort innan mars är över! 
 
 
 
Februari bjöd även på en lerinpackning. Kan säga så pass mycket att det var tur att det var OS-skidor på tv'n den 16 februari för det är faktiskt så att i vissa lägen hjälper inte alla dubbar i världen! Väldans leriga stigar i kombination med träplankor och stenar är tydligen just ett sådant läge. Och man vill ju inte skrämma folk genom att komma springandes genom skogen som värsta lerträsktrollet liksom. Det känns som om det faktiskt var lite tur att jag inte behövde skrämma någon alls på sista delen av rundan...
 
 

RSS 2.0