åh, vad tiden går fort

Förra helgen var en jobbarhelg, den bjöd på tur till Omberg och skridskoåkning!
 
Vi valde rätt dag att åka till Omberg, det var helt vindstilla och solen såg till att det var lagom varmt att sitta ute en stund! 
(googlad bild eftersom jag inte tänkte på att ta kort)
 
Söndagen var inte riktigt lika trevlig rent vädermässigt men vad gör det när det finns inomhusaktiviteter att ta till?
Närmre bevis än så här på min skridskoåkning får ni inte. Men nog kändes det tryggast att ha sargen inom räckhåll, det var trots allt en sådär 25 år sedan jag hade ett par skridskor på mig senast!
 
I helgen har jag haft gudsonen på besök, det har varit bestämt sedan länge och trots en rejäl förkylning från min sida så gick det inte att boka om  besöket! :)
Fredagen innebär fredagsmys med tacos och monopol! under tiden jag fixade till maten så spelade den store sonen en omgång och efter maten och lite Idol-tittande så spelade jag, gudsonen och den lille sonen en omgång. Nu är det så att de tvår pojkarna hör till släktet "dåliga förlorare" och det kan bli rätt spännande omgångar då. Och det blev det. Gudsonen muttrade något om att det var emot reglerna att någon fick ihop så mycket pengar. Den lille sonen surade dock ihop lite tidigare när han två varv på raken hamnade på Norrmalmstorg... 
 
Lördagen började med ett par omgångar av Barnens alfapet, 1-1 blev slutresultatet, rättvisst och fint! Vädret var rätt blåsig men då vi hade bestämt oss för att grilla var vi tvugna att försöka hitta en plats som var skapligt blåsfri. Vi åkte till ett par olika platser där det var stor eller ännu större risk att korven skulle blåsa bort om vi gjorde något grillförsök. Det slutade med att vi åkte till stugan och grillade korv i kaminen. Jag menar att har man lovat grillad korv så har man och då får man se till att korven blir grillad! Efter korv och lite fika gick vi ut på skattjakt. Under tiden vi letade efter skatten så sprang vi på den här...
Konstiga saker finns runt om vår lilla stuga... :)
 
Liam hittade skatten som någon hade gömt under enbusken bredvid skapelsen ovan, en bra avslutning på dagen. Strax efter det åkte vi hemåt igen och gudsonen blev hämtad av sina föräldrar.
 
Resten av helgen har bestått av vila, lite feber och ett litet test i form av en kort skogspromenad för att se om jag orkar med något. Det gick attans långsamt kan jag säga och resten av söndagskvällen tillbringades under en filt i soffan och som det känns idag så blir både jobb och träning inställt för en dag eller två.
 
 
 
 

höstnöje

 
Jäklar vad glad jag kommer vara i höst!
 
 
 

augusti

En sammanfattning för månaden som gått...
 
 
Jag har faktiskt uppfyllt ett av de mål som jag satte upp i början av året! 100 mil är numera sprugna och avklarade, det som blir utöver de 100 milen innan året är slut får stå som mall inför nästa års mål. :)
 

höst?

Ja, vad kan man säga? Hösten slog liksom till på direkten på något vis och det blev visst segare än tänkt att gå tillbaka till gamla rutiner och tiden har bara runnit iväg.
 
Men nu är det gjort minsann!
 
Skolor är påbörjade, träningar har återgått till normalläge, busstider och tågtider har blivit normaltider, tvättider och matlagning har planerats in mer noga och allt har med tiden gnisslat ihop sig till en rejäl rutinsoppa!
 
 
 

RSS 2.0