får jag presentera...

Nähä du, sa Harry, nu ger jag upp! Jag får då alltid ta hand om skiten efter er och aldrig får jag minsta lilla tack! Vad han sa exakt vare sig kan eller vill jag återge här men jag kan lova att det osade riktigt bränt ett bra tag efteråt. Som tack för det sveket fick han faktiskt tillbringa resten av sin tid hos oss ute på balkongen.

Måste erkänna att jag började känna mig smått desperat, inte vill jag ta göra det Harry gjort helt på egen hand!
Åkte en tur för att kolla marknaden lite grann och ute på CityGross träffade jag på Philip som faktiskt fick följa med mig hem. På hemvägen fick jag rejält med ångest, tog jag verkligen rätt beslut nu? Var det så klokt, jag kanske skulle ha väntat lite? Men är man desperat så är man! Väl hemma så fick Philip visa vad han gick för på en gång... Och jag måste erkänna att han klarade testet med MVG trots att han bara gick på halvfart. En hejare på att få bort hundhår från mattor, det bådar för ett gott förhållande i framtiden!
.

Philip

pysslig pojk...

Den store pojken kan ibland förvinna i timtal på sitt rum och jag får en vink om att inte störa... Klart att man då undrar vad som är i görningen. Om man då försiktigt tittar in så stör man den djupaste koncentrationen! Och vad är det som händer? Jo, filminspelning där legofigurer innehar rollerna. I store pojkens mobil finns ett antal sådana filmer och det ligger många timmars jobb bakom dessa små snuttar.

Så igår fick jag ett uppjagat samtal(store pojken har bosatt sig hos bästisen några dagar) om att jag minsann var tvungen att gå ut på youtube och söka, grabbarna hade haft officiell premiär som filmskapare och två filmer låg ute till allmän beskådan. Jättekul!

Och här får ni ett smakprov av grabbarnas fantasi...


semester...

För rätt länge sedan satt jag och väninnan och funderade över vilken vecka det skulle bli i år, ja, den återkommande västkustveckan pratas det om lååångt i förväg! 
Hur det gick till vet jag inte riktigt men vips så hade alla dagarna gått och det var dags för en tur söderut i vårt avlånga land. Och det har semestrats kan jag lova!

Vi hann inte mycket mer än ner innan det var dags för den första minigolfen...
     
                                            Minigolf enligt Liam...

Några fler minigolfar blev det och vi rensade årets banrekord alla kategorier på en av banorna under veckan! Lite olika utmaningar till förloraren gav resultatet att vi slapp ifrån kvällsdisken vid något tillfälle samt fick bevittna ett sent nakenbad... ;-)

När de var lite molnigt så bestämde vi oss för att åka till Halmstads Äventysland som hade lite nyheter för året bla radiobilar... Radiobilar kan få hornen att växa ut på vem som helst så det blev rätt många turer där med en hel del blåmärken som följd... Men det fanns något kul för alla.

     

Stranden var naturligtvis ett självklart val när vädret visade sig från sin bästa sida! Härligt varmt vatten och långgrunt så man tror att man aldrig ska kunna doppa sig! Helt underbart trots att en del av oss fick bekanta sig med en brännmanet...


Årets nyhet var sommarrodel, något som alla tyckte var kul!
Man fick sätta sig på något pulkaliknande med hjul sedan drogs man uppför en stooor backe med hjälp av en lift. Sedan gick det nerför i nästan en kilometer...




Jag och lille pojken        Store pojken       Store pojken och bästisen


Stadstrubaduren i Laholm. Bä, bä, yeah, yeah!!!


Och så en himla massa annat som gjordes under veckan; kubb, kortspel, glassar i mängder, åska, shoping mm, mm, mm...Ja, och så Pippi, veckans film såklart!  En riktigt härlig vecka!


...


regn, regn och lite mera regn...

Oj, oj, oj... Idag har jag inte fått något vettigt gjort.

Jag har pimplat kaffe och flipprat lite vid datorn med korten som är tagna hittills i sommar. Med nöd och näppe lyckades jag fixa till lite frukost till den store pojken här hemma och till min stora förvåning klarade jag även av att sätta en dammtrasa i näven på honom så nu är hans rum rent och fint!

Ska fortsätta min ovettiga dag med ett bad och får sedan se om jag klarar av konststycket med att fixa lunch till sonen. Efter det måste jag ta mig i kragen och förpassa mig till Mjölby så att Ullis och jag kan fördriva lite tid med lite shopping...

kolmården...

Igår for vi iväg, vi valde verkligen rätt dag att åka dit med tanke på vädret. Det var lagom varmt för att strosa runt parken och regnet lös med sin frånvaro!
Barnen var nöjda även om en del av djuren var rätt slöa av värmen...
Oj, stoor katt...


Aprna är roliga att titta på, Liams favoriter...


Björnen hade busiga ungar...

Vi åkte genom Safariparken också, grabbarna var fascinerade över att ha vargar och lejon precis utanför bilrutan... Och att se en lejonhanne ligga bredvid vägen och ropa på sina kompisar hör inte direkt till vad som händer i vanliga fall...

Mäktigt...

Dagen avslutades med ett dopp i Bråviken för barna och ett stopp i Åby för mat till där Liam var i sitt esse och roade alla. Tack till Ullis, Anders, Emil och Liam för en mycket trevlig dag!

RSS 2.0