"skolstart"...

Anteckningsblock - check
Penna - check
Schema - check
Ungarna informerade om morgondagens hundpromenader - check
Ställt väckarklockan rätt - check

Ja, då var det dags då...

Märklig känsla...

Det är söndag och jag ska inte gå till jobbet imorgon, lite konstigt...

uppdatering....

Dags för en liten uppdatering om vad som har hänt de senaste veckorna...

Skänninge Marken gick av stapeln som vanligt i början av augusti, har visar lille pojken hur en av tivolits attraktioner fungerar...


Lite smått och gott kom i vanlig ordning med hem bla den här väskan som fyndades för 100 kr!


Numera har jag också en tonåring i huset och så här glad blir man när man hittar ett par kalsonger i paketet!



Tårta med rätt antal ljus såklart!


Sedan har jag haft småbesök också, Liam kom hit medans resten av familjen roade sig med fotbollsläger.


Den här gången klarade han äntligen av klätterväggen, en stolt pojk!


Så här trött blir man av småbesök!


På vägen till en av lekparkerna så gick vi förbi mitt gamla barndomshem som ska rivas i veckan, lite spökhus över det hela...


Och sist men inte minst, en tanke till mamma som igår har varit borta i 12 år, du saknas oss...

gräddtårta med riven choklad...

I år fick jag "fria" händer med store sonens tårta, bara det var en gräddtårta och att det fanns choklad på den! Här är resultatet..

Gräddtårta med riven mjölkchoklad och chokladmaränger

dagens telefonkö...

30 minuter i Telia telefonkö för att öppna upp ett SIM-kort som av någon anledning var stängt för inkommande samtal vis införskaffandet. 5+ för trevlig och hjälpsam peronal i kundtjänst(till skillnad från gårdagens kundtjänstnisse)!

hur är det möjligt...

Kan ni tänka er, har i flera dagar haft en oemotståndlig lust till att rensa ur här hemma! Köket har fått sig en släng av sleven, igår var det lille pojkens rum som fick sig en omgång och idag stod store pojkens rum på tur. Hur kommer det sig att sådana här tillfällen är så sällsynta? Antar att det bara är att passa på, tiden går fort som aldrig förr och vem vet när lusten faller på igen.
Det värsta med sådana här utrensningar är att man ofta vill ersätta saker som åker ut med nya! Just nu står både nya tapeter, fåtölj och bäddsoffa på önskelistan till de små liven. Mammans önskelista är något dyrare med en ändring av vardagsrummet men jag får nog nöja mig med en målning av köksmöblerna och en eventuell tapetsering av köket. Vardagsrummet får vänta ett tag till.

telefonkö...

Telefonköer får man ju räkna med när det gäller att få kontakt med vissa myndigheter.
Jag har precis väntat ut en sådan på 40 minuter! Själva ärendet var kortfattat, jag skulle helt enkelt uppdatera arbetsförmedlingen om att jag inte behövde deras tjänster under ett antal år framöver och detta skulle vara gjort senast den 12:e augusti.
Men tror du att jag fick lämna sagda uppgift? Oh nej då! När man har ett senastdatum så får man tydligen höra av sig tidigast en vecka före detta datum. Så där fick jag sitta med lång näsa!

RSS 2.0