Ny vecka...

Ny vecka, ny kurs och snart ny månad... Hjälp vad tiden springer iväg!

Lyckades ta mig ur hemtentadimman till helgen som dels bestod av firande av trettonåring, den obligatoriska melodifestivalen (bästa omgången hittills...) på lördagen, samt en tur till Flygvapenmuseet med den store pojken+kompis på söndagen. De nya avdelningarna om kalla kriget och den nedskjutna DC3:an var faktiskt klart sevärda även för en annan utan större flygplansintresse!

Nya kursen handlar om lärande, tänkande och språk, har höga förväntningar på att den här kursen ska bli rolig och intressant. Och så dyker det upp lite olika uppgifter under kursens gång, vi ska bla "lära" oss att prata med barn... :-) Största delen av kursen ska så småningom examineras som ett (bas)grupparbete med en rapport och ett seminarie i början av maj och DÅ är det minsann vår på riktigt!

Arsenal...

De börjar bli stora nu grabbarna, gudsonens storebror fyller 13 idag ( grattis Emil!) och vi firade honom igår med paket , tårta och skönsång(???)! I år föll valet på en Arsenal-tårta och efter lite pysslande så såg det ut så här innan vi packade in oss i bilen och for iväg mot Mjölby...


Toy story-tårta

I slutet av januari fyllde min lille gudson fyra år (stora grabben nu!) och i år ville han ha en tårta med toy story-figurer på och här är resultatet...



BIF-tårta...

När det närmade sig firande av lille pojkens födelsedag och morfar och morbror stod på gästlistan så fanns det bara ett val av tårta. Självklart skulle det vara en Brynästårta till Brynäsfansen!




RSS 2.0