men vad gör han???

Eftersom den store pojken var utlånad över dagen så passade jag på att göra något tillsammans med den lille pojken.  Valet föll på Flygvapensmuseet i Malmslätt,  där kunde vi bla se vilka flygplan morfars far putsade på när han gjorde det militära i början av förra seklet samt titta på de som flög flygsimulator. Trots en total brist på intresse så kan man lätt spendera ett par timmar där tillsammns med någon mer intresserad... Roligast var raketen kan kunde bygga av en pet-flaska samt avfyra utanför med hjälp av en cykelpump.
Ingen utflykt är komplett utan något gott så när vi hade vandrat klart bland alla drakar, viggar och tummelisor så styrde vi mot Ljungsbro och Cloetta. Det var tydligen inte det klokaste valet just denna dag för precis när vi hade svängt in på parkeringsplatsen som bara hade en infart/utfart så upptäckte en annan förare ett det fanns just bara en infart/utfart, för att lösa sitt problem och kunna åka ut på vägen så la föraren in backen och ja, självklart, så backade han rakt in i min bil som numera saknar bla nummerplåt.... Inte riktigt vad jag hade räknat med denna dag(inte annars heller om jag ska vara ärlig) men efter ifylld skadeanmälan så gick vi in och handlade en och annan onyttightet. 
Dagens körlektion; folk som kör bil ska se bakåt när de backar...
Dagens försäkringslektion; du som kör på någon annans bil får naturligtvis stå för självrisken

Kommentarer
Postat av: Åsa

Du har alltid lika mycket tur när du kör bil. Var väl inte längesedan det hände något liknande? Hoppas att du och K. klarade er utan skador eller chock i alla fall!

2008-07-19 @ 10:48:53
Postat av: Annapanna

Ingen chock och inga personskador. Mest irritation... Fast den andra föraren blev lite chockad över vad han hade ställt till med, tydligen är det en sak att backa in i muren hemma och en annan att backa på någon på en parkering. :-)

2008-07-19 @ 11:28:09
URL: http://annasfunderingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0