test...

Kan inte låta bli dessa tester!

Din personlighetstyp: Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.
Karriärer som skulle kunna passa dig: Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Kollade jeansen. De längsta jeansen som fanns var 34 tum. Det var de som jag beställde. På mig var de på tok för långa, men i vanliga fall brukar jag kunna ha den längden, så de kanske blir för korta för dig ändå? På BIB är det dock "vanliga" storlekar, typ 40 och sådana. Var på HM idag, och de har samma jeans där som i katalogen (fast lite mindre sortiment), så du kan ju gå dit och testa om du är osäker.

2008-09-24 @ 19:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0