semester...

Mmm, så skönt med semester!
Sista arbetsdagarna gick som en dans efter det positiva beskedet från antagningen. Helt plötsligt så kändes inte tre veckor semester som för lite ledighet. Nedräkningen startar om så fort jag är tillbaka på jobbet, då är det bara tre veckor kvar till nya äventyr! :-)

Packnigen var avklarad så i lördags så styrde vi kosan söderut, Skummeslöv och lata dagar var målet!
Det blev mycket sol och bad, både i havet och i bassäng eftersom vädret visade sig från sin bästa sida den här veckan! Ett antal minigolfar avklarades också under veckan men inga banrekord i år... :-(.
Vi tog en vända upp mot Varberg för att testa Fun City, där fanns det något för alla åldrar. Lille gudsonen hade flera olika tåg att åka, vilken lycka! De stora grabbarna tillbringade mest tid i Laser Zone och på fyrhjulingarna. En riktigt lyckad dag!
Det blev en tur till Ullared också, i år földe de stora grabbarna med och fick själva välja sina kläder. Flera timmar  bland kläder och allt och det helt utan tjat och gnäll! Lite annat smått och gott hittade de också så de var riktigt nöjda när vi for tillbaks till stugan.

Tyvärr så går en vecka alldeles för fort så nu sitter man här hemma igen. Och inte nog med det, det har regnat konstant och är snudd på frysgrader... Brr... Vill ha mer sol och värme!


Veckan i bilder...

Stranden i Mellby...


En av alla minigolfar... :-)


Solnedgång över stranden i Skummeslöv


Bus i sanden...


Fyrhjulingar... :-D


Kanske bör tillägga att fyhjulingsbanan var lerig. Väldigt lerig...


Tåg! :-)


Roliga karuseller!


Vattenland på Fun City! Kevin och Emil in action!


Kevin försöker stå upp i vattenbubblan...


Härliga sandgropar i Mellby...

Kommentarer
Postat av: ullis

ja du en vecka bara rusar och vem vill sitta här hemma i regn när man kan vara där och njuta av sol.....tack för en underbar vecka bästis! kramiz

2010-07-25 @ 11:56:58
Postat av: ullis

ja västkusten är ett riktigt paradis.....

2010-08-16 @ 10:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0