en mellandag...

Idag har det varit en riktig mellandag. En sådan där dag som det inte blir något vettigt av alls!

Det började redan imorse med att ryggen lite fint påpekade att den behövde lite semester från resten av kroppen och att om den inte fick det så skulle den minsann visa vad den gick för. Jag försökte lite lirkande förklara för ryggen att om den tog semster så skulle det inte bli så roligt för resten av kroppen eftersom den faktiskt bär upp en hel del av nämnda kropp och att den för det mesta gör ett riktigt bra jobb med det! Efter lite uppmjukande smicker så gick den med på att åtminstone stanna där den brukar vara mot löfte om att få ta det lite lugnt under dagen.

Lite jobb fick ryggen ändå lov att stå ut med, tvättider växer inte på träd i det här huset men utöver det har jag fått hitta på saker som är jobbigare för andra delar än ryggen. Det resulterade i att bok nr 2 i sommarläsningshögen blev läst, en rörande historia om hur man kan hjälpa små barn i svåra kriser, lite avkopplande samtidigt som det blev en liten mild uppväckning av hjärnan inför den kommande terminsstarten. Dessutom blev det lite planerande över höstens fotbollssäsong och nej, jag har inte slagit i huvudet och blivit allmänt fotbollsintresserad utan det handlar fortfarande om den lille sonens idrottsutövande!

Eftersom jag var i planeringsmode så påbörjades även skrivandet av the inköpslista. Nu menar jag inte den där vanliga inköpslistan som man brukar ha med sig när man vecko/månadshandlar utan det handlar om listan som krävs för att fylla skafferi/kyl/frys efter att ha haft ett minimum av inkomster under sommaren (fattig student...). Det står även en välbehövlig avfrostning av frysen på tur så ni kanske anar hur ekande tomt det börjar bli i diverse skåp här hemma och det avspeglar sig på listan, skulle nästan vilja påstå att sambandet är linjärt. Frågan är om jag behöver låna en släpkärra för att få hem allt när det är dags...

Eftersom ryggen nu verkar ha kommit över sin önskan om ledighet, tänk vad lite vila kan göra, så ska den lilla hunden få sig en längre promenad påföljd av en dusch eftersom psykoperioden äntligen är över! Den senare aktiviteten är dock inte så uppskattad men vill man vara fin (och lukta gott) får man lida pin!


Om den lille sonen visste att han kallas för just den lille sonen här i bloggen så skulle han förmodligen bli lite sur, han fyller ju snart 13...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0