och så en liten slutrapportering...

av helgen som gått...
Är äntligen hemma igen efter helgens bravader. Helgen har alltså inneburit en tripp till Avesta och den store sonens hödpunkt i tävlingsalmanackan, riksfinalen i Svenska Ungdomscupen.
Lördagen startades upp redan kl 5 av att klockan ringde och det var snart dags att ge sig av, lördagens tävling, Allans minne, gick ju som sagt tidigare riktigt bra och den store sonen var överlycklig över sitt resultat! Efter lite mat och ett rätt oengagerat tittande på melodifestivalen så ramlade de flesta i säng (23 personer utspridda i några stugor på Dalahästens camping och alla lika sega och trötta, barn som föräldrar).
Vaknade upp riktigt pigg i morse och efter lite frukost och städning så var vi snart på plats i idrottshallen igen. Idag var skyttarna uppdelade per ålderklass så det fanns hela tiden någon som sköt. Store sonen lyckades få ihop 381 p (vilket är hans näst bästa resultat  i tävlingssammanhang) och hamnade med det på en 16:e plats. Kan jämföras lite med att hans kvalificeringsplats var 26 så det var ändå ett bra steg i rätt riktning!
Och nu så är vi äntligen hemma igen, rätt skönt att få komma hem igen och slappna av efter trettiomilaresan hem, och kan bara konstatera att det varit en riktigt bra helg!

Kommentarer
Postat av: ullis

låter som en toppen helg tillsammans med en av grabbarna grus, å den andra har de inte heller gått någon nöd på. Fast han saknade nog mamma lite på söndag kvällen.

2011-03-14 @ 10:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0