varning nr 3?

Det är mycket nu!

Den nya kursen Socialisation, Identitet och Relationer drog igång med buller och bång, det innebär att vi har fyra parallella delmoment som alla kräver sitt engagemang och så småningom måste man även börja fundera lite mer seriöst över hemtentan.
Så har vi också grabbarnas aktiviteter, det är träningar, matcher och tävlingar. Missförstå mig rätt, jag tycker det är himla kul med deras aktiviteter men det tar en hel del tid! Dessutom är det en hel del läxplanering och motiverande för skolarbete för tillfället och det tar både tid och en massa energi.
Lilla hunden ska ju också få sitt såklart, långpromenader kan som tur är förvandlas till tidfördriv när grabbarna har träning ibland men vissa andra saker som pälsvård görs bäst i hemmamiljö och knaprar duktigt på tidsschemat.
Hemmet behöver ju hållas efter lite också så att dammtussarna inte anfaller när man går mellan rummen. Med barn*2, hund och katt så har dammtussarna en otroligt snabb tillväxtkurva här hemma kan jag lova så det kan inte gå så värst lång tid mellan städtillfällena. Fast om jag börjar sälja tussarna istället så tjänar jag både tid och pengar, undrar hur marknaden för dylika tussar kan se ut?

För det mesta känns den här tillvaron väldigt mycket helt okej och rätt men just nu är jag bara så vansinnigt trött. Igår kväll hamnade jag i soffan när Idol började och kunde inte röra mig ur fläcken förrens vid samma tid imorse och det inte en helt okej känsla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0