22...

Ikväll ska vi fira jul!
 
Sedan många år tillbaka har vi firat jul i förväg tillsammans med en mycket god vän och hennes familj. Detta var något vi började med för många år sedan när våra barn var små, det kan ha varit 12 år sedan vi gjorde det för första gången. I vilket fall som så har det blivit en mycket omtyckt tradition.
 
Det är vissa saker som ingår i den här traditionen. Dels så ska det vara julpyntat och mysigt i varje vrå så man verkligen får igång julkänslan. Sedan så ska det ätas god mat men det får absolut inte vara julmat (tacos ligger nära till hands, då blir åtminstone gudsonen mycket nöjd över matvalet!), då just julmat är något som båda familjerna känner att de får nog av ändå! Julklappar ska delas ut och alla ska få tre paket, allt för rättvisans skull! Allra helst ska tomten komma och dela ut julklapparna naturligtvis. Frågan är hur det blir ikväll, tomten är ju väldigt upptagen med julaftonsförberedelser såhär dagarna före...
 
Den här bilden är tagen för fyra år sedan, då hade den riktige tomten hittat en lucka i sitt späckade schema trots att det var dagen före julafton och kom med massor av julklappar till oss alla!
 

Kommentarer
Postat av: Åsa Persson

Ha en helmysig kväll!

Svar: Det blev en riktig myskväll, tom tomten kom på besök! :-)
Anna

2013-12-22 @ 16:06:16
URL: http://minalivstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0