mer 18-årsfirande

I lördags var det så dags för lite mer firande av den nyblivne 18-åringen och eftersom vädret verkade bli skapligt passade vi på att vara uppe i stugan.
 
 
Den här gången var det grabbarnas pappa med sambo samt halvsyster My med familj som stod för gratulerandet. Lilla My har numera två egna små töser, en på fyra månader och en på lite drygt två år så när första blygheten lagt sig var det full fart. Den stora tösen hann med att upptäcka allt från trollen som bor under eken till klätterovänliga stenar, plocka blåbär, äta tårta och hade ändå lite tid över för att hälsa på grannarna och testa deras gungor.
 
Till två-åringens glädje bjöds det på blåbärstårta! Blåbärsmousse inuti och massor av blåbär ovanpå, kunde knappast blivit bättre. Även 18-åringen uppskattade tårtan som tur var.
 
Frampå eftermiddagen byttes gästerna ut och firandet fortsatte till långt in på kvällen. Nu blev det grillat följt av mer tårta och en omgång kubb! Trött, mätt och nöjd avslutades dagen med årets första övernattning (och troligtvis sista) i stugan för 18-åringens del!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0