en doft av nybakat

En doft av nybakat spred sig i lägenheten härom veckan. Och det, gott folk, hör verkligen inte till vanligheterna i det här hemmet nuförtiden men det här brödet går så fort att göra att det knappt kan räknas! 

Förutom att de är enkla att göra så är de supergoda! 

Nettans glutenfria bröd

250 g keso 
5 dl havregryn 
2 dl glutenfri mjölmix
2 dl grov glutenfri mjölmix 
3-4 tsk bakpulver
4 ägg
1 msk chiafrön
Salt 

Ner med allt i samma bunke och kör ihop det med en Elvisp. Klicka ut med sked på bakplåtspapper, ca 15 st, och så in i ugnen. 8 min i 225 grader så är det klart!
Glutenfritt bröd torkar fort så om man inte kommer äta upp det inom en dag eller två så är det bäst att stoppa dem i frysen så det finns att ta fram när man är sugen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0